Rockstadt Extreme Fest 2017, în august Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, împărţiţi pe fiecare din cele patru zile ale festivalului.

Rockerii din țară se pregătesc de cea de-a cincea ediție a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Timp de 4 zile, zeci de formații internaționale vor concerta pe Terenul de Biatlon de la baza cetății Râșnov în cadrul celui mai iubit și apreciat festival de muzică extremă din România.

Pentru prima dată în istoria sa de cinci ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, împărţiţi pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima dată când prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene.

ALTAR, WHITE WALLS, DIABOLICAL sau CHRONOSPHERE se număra printre cele mai noi nume confirmate. Peste 50 de formații vor urca pe scena de la Râșnov în august.
ALTAR, una din cele mai vechi formaţii româneşti din curentul metal, va urca pentru prima dată pe scena Rockstadt Extreme Fest, în timp ce WHITE WALLS revin pe scena festivalului cu un show concept, în premieră, interpretarea integrală a albumului MAD MAN CIRCUS. CLITGORE revin pentru acelaşi show clasic pe a doua scenă, în timp ce pe main stage va evolua DIABOLICAL, actualmente una din cele mai apreciate formaţii death metal ale curentului scandinav. Din Grecia vom avea parte de thrash n roll semnat CHRONOSPHERE, în timp ce THE THIRTEENTH SUN vor prezenta cel mai nou album, deja notat excelent de presa de specialitate din Europa. După un show excelent în 2016, FOR THE WICKED revin şi ei pe scena festivalului, lista noilor confirmări fiind completată de TILL LUNGS COLLAPSE, THEM FREQUENCIES şi L.O.S.T. În miez de noapte, HYPNOSIS FIRESHOW vor ocupa spaţiul din fața scenei principale pentru un show pirotehnic extrem de variat ce va îmbina acrobaţia cu muzica, totul într-o producţie vizuală aparte.

Abonamentele costă 300 lei și sunt puse în vânzare pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cât şi în rețelele de bilete Eventim, MyTicket şi Bilete.ro.

Lasă un raspuns

X