Filme românești de comedie la festivalul ZAZU COMEDIFEST În perioada 8-10 septembrie Braşovul va fi gazda unei gale dedicate filmului de comedie românesc.

Piaţa Sfântul Ioan din Braşov se va transforma pentru 3 zile într-un cinematograf în aer liber. Peste 400 de scaune vor fi pregătite pentru iubitorii filmului de comedie şi un ecran uriaş va fi montat pentru a fi siguri că explozia de umor ce se anunţă va fi urmărită aşa cum se cuvine.

Vineri, 8 septembrie, spectatorii pot viziona Filmul Selfie. O comedie spumoasă care înfăţişează trei proaspăt absolvente de liceu care decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel! Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să se distreze și să uite de responsabilități în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să țină cont de consecințe. Comedia a înregistrat, în anul 2014, 102.000 admisii în cinematografe fiind cel mai mare succes de casă a unui film românesc.

A doua zi, sâmbătă, 9 septembrie, vom afla continuarea poveştii de vineri seară, pentru că protagoniştii din Selfie îşi spun povestea din nou, dar de această dată doza de umor atinge cote alarmante. Selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea! Comedia a înregistrat, în anul 2016, 147.000 de admisii în cinema. 

Duminică, 10 septembrie, la ZAZU COMEDIFEST suntem câştigători la loterie. Împreună cu Dinel, Sile și Pompiliu, protagoniştii din comedia Două Lozuri pornim în marea aventură a recuperării biletului pierdut. Comedia Două Lozuri a fost un alt mare succes cinematografic, înregistrând în 2016 un total de 138,000 admisii în cinematografe. 

Festivalului ZAZU COMEDIFEST este organizat de Primăria Municipiului Braşov, Agenţia Metropolitană Braşov şi Casa de Producţie ZAZU FILM. 

Programul Festivalului ZAZU COMEDIFEST
VINERI, 8 SEPTEMBRIE 20.30: Proiecţie Film #Selfie
SAMBĂTĂ, 9 SEPTEMBRIE 20.30: Proiecţie Film #Selfie69
DUMINICĂ, 10 SEPTEMBRIE 20.30: Proiecţie Film Două Lozuri

Lasă un raspuns

X