Concerte și spectacole de teatru în decembrie

Școala Populară de Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu” organizează în perioada 8-10 decembrie 2017 la Centrul Cultural Reduta cea de-a VII-a ediție a Festivalului Național de Muzică, Tradiții, Obiceiuri și Meșteșuguri Populare „LERU-i LER”. Anul acesta sunt prezenți la eveniment ansambluri și meșteșugari păstrători ai tradițiilor populare autentice din diverse zone ale țării.

Spectacolul de teatru „All Inclusive” va avea loc pe 11 decembrie, orele 11:00, la Teatrul Sică ALexandrescu Brașov. O comedie spumoasă în care hohotele de râs se împletesc cu trăirea autentică şi cu momentele de mare tensiune emoţională. Regia spectacolului este semnată de Vlad Zamfirescu iar din distribuție fac parte Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman. Preț bilete: 100 lei; 80 lei.

Pe 14 decembrie, ora 19:00, Teatrul Particular Brașov vă așteapt la comedia „Două surori mortale”. Clara și Abelina sunt două surori în vârstă, care nu pot trăi una fără cealaltă, împreună nici atât.Cu toate acestea, Clara o convinge pe Abelina să-și vândă apartamentul și să se mute la ea, pentru a-l ajuta pe Dimi, fiul neânteles al Abelinei și nepotul mult iubit al Clarei, să demareze o carieră întârziată. Acum cele doua surori locuiesc împreună și nu ezită să-și creeze zilnic varianta lor de mic infern.

Concertul special de Crăciun „Best of Viena” va avea loc pe 18 decembrie, la Teatrul Sică Alexandrescu. Pentru al 11-lea an consecutiv, orchestra Johann Strauss Ensemble vine în România pentru a reda sunetul pur vienez. Vom asculta Strauss și ne vom lăsa purtați pe valurile Dunării Albastre de către orchestra condusă de bagheta dirijorului Russell McGregor. Biletele se pot rezerva la telefon 0752791902 sau de la Sala Patria. Preț: 100, 120 sau 150 lei.

Lasă un raspuns

X